My Blog

Proiectare Structuri Industriale

Servicii Proiectare structuri industriale

Proiectare Structura Industriala

Structurile industriale sunt reprezentate de diverse platforme metalice industriale, estacade metalice, structuri metalice de sustinere a echipamentelor industriale, structuri de tip piloni publicitari in diferite solutii constructive, fie monotub fie structuri zabrelite.

Tot din categoria structurilor industriale fac parte si anumite constructii ingineresti cum ar fi bazine de aerare sau decantoare, realizate din beton armat si utilizate in statiile de epurare orasenesti.

Ai Nevoie De Un Partener De Incredere Pentru Proiectarea Structurilor Industriale?

Echipa noastra ofera servicii profesionale pentru proiectarea structurilor industriale, precum si servicii conexe cum ar fi expertize tehnice si verificari de proiecte exigentele A1 si A2.

Rolul inginerilor proiectanti de structuri este unul esential in societate, acestia raspunzand de rezistenta si stabilitatea structurilor cladirilor ce fac parte din patrimoniul construit al tarii. De aceea, tratam cu mare seriozitate si responsabilitate fiecare proiect, analizand de fiecare data solutiile optime atat din punct de vedere structural cat si din punct de vedere al impactului financiar asupra investitiei.

Portofoliul nostru de lucrari este unul foarte diversificat, de la cladiri civile (cladiri de locuit, cladiri de birouri) pana la cladiri industriale (hale metalice industriale echipate sau nu cu pod rulant, structuri metalice industriale complexe avand diverse functiuni, structuri de tip bazin Bioreactor beton armat pentru statii de epurare orasenesti).

Intra in legatura cu noi!

Adresa

Bd. Lacul Tei. 1-3, Sector 2, Bucuresti

Telefon

0744 384 815

    Open chat
    Buna ziua,

    Cu ce va putem ajuta?
    Call Now Button