My Blog

Proiectare Structura De Rezistenta

Proiectare structuri de rezistenta

Servicii Pentru Proiectarea Structurilor De Rezistenta

Procesul de proiectare al structurilor de rezistenta pentru cladiri este unul amplu, ce implica analizarea cladirilor din punctul de vedere al rezistentei si stabilitatii mecanice sub actiunea incarcarilor statice, climatice, dinamice si nu in ultimul rand, sub actiunea seismica.

Romania este o tara activa din punct de vedere seismic, acest lucru avand implicatii deosebite in ceea ce priveste asigurarea integritatii oricarei cladiri in cazul producerii unui seism.

Data fiind prezenta actiunii seismice, a benefica de o proiectare judicioasa a structurilor este esential pentru orice investitor, scopul inginerului proiectant fiind de a gasi un echilibru intre performanta structurala a cladirii si a costurilor de punere in opera.Acest lucru se poate realiza printr-o buna colaborare intre Client, Arhitect, inginerii proiectanti de structura, dar si a inginerilor specialisti din domeniile Instalatii.

Ai Nevoie De Un Partener De Incredere Pentru Proiectare Structura Rezistenta?

Echipa noastra ofera servicii profesionale pentru proiectarea structurilor de rezistenta atat la cladiri civile cat si industriale, precum si servicii conexe cum ar fi expertize tehnice si verificari de proiecte exigentele A1 si A2.

Rolul inginerilor proiectanti de structuri este unul esential in societate, acestia raspunzand de rezistenta si stabilitatea structurilor cladirilor ce fac parte din patrimoniul construit al tarii. De aceea, tratam cu mare seriozitate si responsabilitate fiecare proiect, analizand de fiecare data solutiile optime atat din punct de vedere structural cat si din punct de vedere al impactului financiar asupra investitiei.

Portofoliul nostru de lucrari este unul foarte diversificat, de la cladiri civile (cladiri de locuit, cladiri de birouri) pana la cladiri industriale (hale metalice industriale echipate sau nu cu pod rulant, structuri metalice industriale complexe avand diverse functiuni, structuri de tip bazin Bioreactor beton armat pentru statii de epurare orasenesti).

Intra in legatura cu noi!

Adresa

Bd. Lacul Tei. 1-3, Sector 2, Bucuresti

Telefon

0744 384 815

  Firma Proiectare Cu Experienta
  Peste 10 Ani De Experienta
  Consultanta Profesioanala
  Consultanta Profesionala
  Expertiza Tehnica
  Proiectare Constructii Sigure
  Punctualitate
  Punctualitate
  Open chat
  Buna ziua,

  Cu ce va putem ajuta?
  Call Now Button