My Blog

Proiectare Structura Beton Armat

Proiectare structuri din beton armat

Proiectarea Structurilor Din Beton Armat

Structurile de beton armat au o pondere mare in ingineria structurala, fiind foarte des utilizate in special in cazul cladirilor rezidentiale sau a cladirilor de birouri insa pot fi aplicate si in cazul structurilor industriale.

Utilizarea acestui sistem structural confera durabilitate si siguranta in exploatare a cladirilor, chiar si in cazul actiunii seismice. Un alt avantaj il reprezinta posibilitatea asigurarii unei rezistente la foc sporite.

Datorita faptului ca teritoriul Romaniei este expus in intregime hazardului seismic, a fost necesara implementarea unor serii de normative si prescriptii ce permit asigurarea prin proiectare a unor performante ridicate ale structurilor de beton armat, din punct de vedere al rezistentei si a stabilitatii mecanice.

Ai Nevoie De Un Partener De Incredere Pentru Proiectarea Structurilor Din Beton Armat?

Echipa noastra ofera servicii profesionale pentru proiectarea structurilor de rezistenta din beton armat atat la cladiri civile cat si industriale, precum si servicii conexe cum ar fi expertize tehnice si verificari de proiecte exigentele A1 si A2.

Rolul inginerilor proiectanti de structuri este unul esential in societate, acestia raspunzand de rezistenta si stabilitatea structurilor cladirilor ce fac parte din patrimoniul construit al tarii. De aceea, tratam cu mare seriozitate si responsabilitate fiecare proiect, analizand de fiecare data solutiile optime atat din punct de vedere structural cat si din punct de vedere al impactului financiar asupra investitiei.

Portofoliul nostru de lucrari este unul foarte diversificat, de la cladiri civile (cladiri de locuit, cladiri de birouri) pana la cladiri industriale (hale metalice industriale echipate sau nu cu pod rulant, structuri metalice industriale complexe avand diverse functiuni, structuri de tip bazin Bioreactor beton armat pentru statii de epurare orasenesti).

Intra in legatura cu noi!

Adresa

Bd. Lacul Tei. 1-3, Sector 2, Bucuresti

Telefon

0744 384 815

    Open chat
    Buna ziua,

    Cu ce va putem ajuta?
    Call Now Button